Contacte

93 818 03 62 max@fusionapenedes.com

Horari oficina

Dilluns a Dijous 9 a 13h y de 16 a 19h Divendres 9 a 15h

Localització

C/ Tossa de Mar, 6 08720 Vilafranca del Penedès

Excel·lent oportunitat d adquirir un ampli local comercial a la planta baixa de 75m², perfecte per establir el teu propi despatx professional. Aquest local compta amb una sala principal espaiosa, ideal per crear un entorn de treball còmode i productiu. A més, disposa d una sala de juntes separada, brindant un espai addicional per a reunions i col·laboració. No t hauràs de preocupar per la comoditat dels teus clients i empleats, ja que el local compta amb un bany complet.



La ubicació d aquest local és immillorable, amb una connectivitat excel·lent i accés a importants vies de comunicació. Això garanteix que el teu negoci estarà convenientment ubicat i accessible tant pels teus clients com pels teus empleats.



No deixeu passar aquesta oportunitat d inversió i establiu el vostre despatx professional en aquest local comercial de 75m². Contacta amb nosaltres per obtenir més informació i programar una visita!

Característiques principals

Superficie: 75 m² Dormitoris: 0 Aseos: 0 Banys: 0

localització

Video

Tour virtual

Demani informació

Demani informació sense compromís, pot posar-se en contacte amb nosaltres, estarem encantats d'atendre'l i li contestarem el més aviat.

El vostre nom (requerit)

El seu email (obligatori)

La seva Telèfon (requerit)

Indiqui'ns el que desitja

 he llegit i accepto el Avís legal i Política de privacitat